Servicii paza de la 100 lei / luna

Servicii de Paza Chisinau, Moldova

 

Dragostea nu protejeaza familia si pe cei dragi….
Munca si dedicatia nu iti protejeaza afacerea  de efractii …
Nici cei mai buni vecini nu te ajuta sa eviti furtul hotilor de locuinte ….
Nici cel mai devotat ciine nu poate opri infractiunile “profesionistilor”…

Paza buna, in parteneriat cu MoldovaSecurity, trece orice primejdie !

SOLICITA ACUM oferta personalizata pentru locuinta sau afacerea ta!

 078822233 Consultatia GRATUITA a Specialistului

, , , , , , , , ,

No Comments

Sistem de securitate pe perioada de vara !

Securitate Vara

 

Cine nu este nerabdator sa petreaca un concediu la mare, unde sa isi reincarce bateriile?
Pentru ca iti vei lasa locuinta nesupravegheata si vrei sa nu te trezesti cu casa sparta, cat timp esti plecat, MoldovaSecurity vine cu o oferta special pentru tine:

Sistem de securitate pe perioada de vara !     DETALII: 078822233

Atunci cand te gandesti la pregatirile de vacanta, nu mai ai timp sa iti ocupi timpul si cu lucruri precum securitate. Singurele griji pe care le ai sunt: unde vei merge, ce destinatie sa alegi,ce pensiune/hotel vei alege, care este mijlocul de transport pe care sa il alegi, cate zile vei sta, cu cine vei pleca in vacanta. Nu mai spunem de bugetul disponibil si felul in care il vei cheltui. Iar mama si prietenul cel mai bun te-au rugat sa le aduci cateva suveniruri din locul pe care il vei vizita!

Bineinteles, avand atatea lucruri la care sa te gandesti, nu mai ai timp si de probleme aparent banale, despre care, oricum, crezi ca nu au cum sa te afecteze tocmai pe tine. Cu toate acestea, in fiecare vara, la politie sunt inregistrate atatea situatii de furt din locuinte si incidente aparute in urma “intalnirii” dintre infractori si persoanele aflate in casa, incat acesta ar trebui sa constituie un real motiv de ingrijorare pentru oricine, nu doar pentru cei care pleaca de acasa, pentru o perioada mai lunga de timp.

hoti2

                  

                                 Nu te baza pe faptul ca tie nu ti se poate intampla !

 

 

Cel mai sigur mod de a proteja locuinta este de a monta un sistem de paza care include si senzori de miscare.  Acestia vor percepe imediat, odata pus in functiune, ca cineva a incercat sa patrunda in apartament sau casa. Senzorii de miscare cu alarma intimideaza, in primul, persoanele straine care se apropie de locuinta cu gandul de a fura sau orice altceva ar periclita siguranta ta si a bunurilor personale. Nici un infractor nu vrea sa trezeasca tot blocul, in toiul noptii, activand o alarma zgomotoasa!

Nu doar in locuinte poate fi folosita, ci si in magazine, farmacii, stomatologii, birouri notariale, institutii publice, spatii in care se afla bunuri de valoare ce necesita a fi protejate.
Atunci cand vine vorba de securitate, nu trebuie sa privim cu nepasare. Infractorii se bazeaza cel mai mult pe neatentia noastra, cand ei, de fapt, se folosesc de toate informatiile si tertipurile cunoscute, pentru a-si duce planul la bun sfarsit. Cel mai bine este sa avem instalat un senzor de miscare si sa fim vigilenti, ori de cate ori, parasim locuinta. Poate nici nu plecam de acasa pentru o saptamana, ci mergem pana la serviciu: daca uitam sa incuiem usa, ne vom trezi cu apartamentul golit si cu spaima a ceea ce s-a intamplat, in lipsa noastra.

 Solicita Oferta ACUM: 078822233

Intotdeauna paza buna trece primejdia rea!                

No Comments

Nu mai astepta momentul potrivit. Locuinta, Afacerea si Familia ta au nevoie de siguranta ACUM !

serv paza 5

No Comments

Securitate Inteligenta pentru Locuinta si Afacerea Ta !

 

5 stele in domeniul SECURITATII !
Iti punem la dispozitie experienta si cunostintele noastre chiar si dupa montarea sistemelor de securitate! Pentru ca stim ca ai nevoie de un produs/serviciu de calitate superioara cel mai potrivit pentru locuinta sau afacerea ta, noi iti oferim suport pe partea de consultanta. Dorinta noastra este ca fiecare client sa beneficieze de propria oferta, personalizata in functie de necesitate, preferinta si pret!

No Comments

БЕЗОПАСНОСТЬ ДОМА В ПЕРИОД ПАСХАЛЬНЫХ ПРАЗДНИКОВ

Family Dining Al Fresco

 

Отправляясь в пасхальные праздники на отдых или в гостях, позаботься o безопасности квартиры, дома. Время, когда обыватели отдыхают, излюбленный период для квартирных воров. Обезопасить себя от их появления можно несколькими нехитрыми способами: Чтобы весенние праздники вне дома не обернулись неприятностями, не посвящайте в свои планы о путешествии широкий круг знакомых. Об этом достаточно знать родственникам или близким друзьям, а, возможно, соседям, которым вы доверяете. Перед отъездом сами тщательно проверьте, закрыли ли вы балконные двери, окна и форточки. Это касается владельцев квартир на любых этажах дома.

❗❗❗Но, гораздо лучше доверить безопасность профессионалом❗

Оптимальное решение по охране квартир и домов и обеспечению безопасности их жильцов предлагает компания MoldovaSecurity. Компания обеспечивает комплексный подход к решению вопросов охраны жилья, начиная от установки самых современных систем сигнализации и их обслуживания и заканчивая грамотным и оперативным реагированием на сигналы тревоги. Руководствуясь принципом индивидуального подхода к клиенту, специалисты компании подбирают технические решения для каждого конкретного жилого объекта, исходя из пожеланий заказчика и при этом обеспечивая максимально эффективную охрану квартиры или дома.

No Comments

Чего женщине нужно для счастья ?

Чего женщине нужно для счастья и довольства жизнью?

Женщина всегда ищет себе защитника, плечо на которое можно опереться …

Ритм жизни современного общества часто не позволяет уделять много времени себе и близким, поэтому создалo комплексное решение для обеспечения безопасности Вам и Вашим близким!

 

Чего женщине нужно

 

, , , , , ,

No Comments

Felicitari cu 8 MARTIE !!!

         Cu ocazia zilei de 8 Martie, echipa MoldovaSecurity se adreseaza tuturor femeilor cu cele mai alese cuvinte de felicitare, dorindu-le să aibă parte de sănătate, împliniri, siguranta şi tot farmecul vieţii alături de cei dragi.

MoldovaSecurity 8 Martie - blog

, , , ,

No Comments