Sistem de securitate pe perioada de vara !


Securitate Vara

 

Cine nu este nerabdator sa petreaca un concediu la mare, unde sa isi reincarce bateriile?
Pentru ca iti vei lasa locuinta nesupravegheata si vrei sa nu te trezesti cu casa sparta, cat timp esti plecat, MoldovaSecurity vine cu o oferta special pentru tine:

Sistem de securitate pe perioada de vara !     DETALII: 078822233

Atunci cand te gandesti la pregatirile de vacanta, nu mai ai timp sa iti ocupi timpul si cu lucruri precum securitate. Singurele griji pe care le ai sunt: unde vei merge, ce destinatie sa alegi,ce pensiune/hotel vei alege, care este mijlocul de transport pe care sa il alegi, cate zile vei sta, cu cine vei pleca in vacanta. Nu mai spunem de bugetul disponibil si felul in care il vei cheltui. Iar mama si prietenul cel mai bun te-au rugat sa le aduci cateva suveniruri din locul pe care il vei vizita!

Bineinteles, avand atatea lucruri la care sa te gandesti, nu mai ai timp si de probleme aparent banale, despre care, oricum, crezi ca nu au cum sa te afecteze tocmai pe tine. Cu toate acestea, in fiecare vara, la politie sunt inregistrate atatea situatii de furt din locuinte si incidente aparute in urma “intalnirii” dintre infractori si persoanele aflate in casa, incat acesta ar trebui sa constituie un real motiv de ingrijorare pentru oricine, nu doar pentru cei care pleaca de acasa, pentru o perioada mai lunga de timp.

hoti2

                  

                                 Nu te baza pe faptul ca tie nu ti se poate intampla !

 

 

Cel mai sigur mod de a proteja locuinta este de a monta un sistem de paza care include si senzori de miscare.  Acestia vor percepe imediat, odata pus in functiune, ca cineva a incercat sa patrunda in apartament sau casa. Senzorii de miscare cu alarma intimideaza, in primul, persoanele straine care se apropie de locuinta cu gandul de a fura sau orice altceva ar periclita siguranta ta si a bunurilor personale. Nici un infractor nu vrea sa trezeasca tot blocul, in toiul noptii, activand o alarma zgomotoasa!

Nu doar in locuinte poate fi folosita, ci si in magazine, farmacii, stomatologii, birouri notariale, institutii publice, spatii in care se afla bunuri de valoare ce necesita a fi protejate.
Atunci cand vine vorba de securitate, nu trebuie sa privim cu nepasare. Infractorii se bazeaza cel mai mult pe neatentia noastra, cand ei, de fapt, se folosesc de toate informatiile si tertipurile cunoscute, pentru a-si duce planul la bun sfarsit. Cel mai bine este sa avem instalat un senzor de miscare si sa fim vigilenti, ori de cate ori, parasim locuinta. Poate nici nu plecam de acasa pentru o saptamana, ci mergem pana la serviciu: daca uitam sa incuiem usa, ne vom trezi cu apartamentul golit si cu spaima a ceea ce s-a intamplat, in lipsa noastra.

 Solicita Oferta ACUM: 078822233

Intotdeauna paza buna trece primejdia rea!                

Related posts:

  1. Securitate Inteligenta pentru Locuinta si Afacerea Ta !
  2. O scurta descriere a unui sistem de supraveghere video
  3. Soft Contabilitate integrat cu Sisteme de Securitate si Call Center Nexus ERP
  4. Video Interfonie- Comfort si securitate pentru tine!
  1. No comments yet.
(will not be published)


nine + = 11